Searching
Please wait

’s Werelds meest populairste bezienswaardigheden nr 41 t/m nr 50

Jul, 29 | Geen reacties | Tags:
Universal Studios Florida in Orlando

Vraag je je wel eens af wat de meest bezochte of meest populaire bezienswaardigheden ter wereld zijn? Waar moet je naar toe om er over mee te kunnen praten? Wat dien je echt op je to-do lijstje te plaatsen als je gaat reizen of backpacken? We zetten de meest populaire bezienswaardigheden (op basis van jaarlijkse bezoekersaantallen) van alle reizigers op een rijtje voor je en we beginnen met nr 50.

De meest populairste bezienswaardigheden ter wereld
nr 41 t/m nr 50

50) Nagashima Spa Land – Kuwana – Japan

Nagashima Spa Land JapanDit enorme park bestaat uit 4 andere parken; een groot attractiepark, een Spa, een groot shopping center en een enorme bloementuin. Het attractiepark heeft een groot reuzenrad, één van de grootste houten achtbanen ter wereld en één van de snelste achtbanen ter wereld. In de Spa vind je vele soorten baden, zoals kruiden baden, koude baden, warme baden, jacuzzi’s en uiteraard kun je er terecht voor massages.
Drukste periode : van maart t/m augustus
Vliegtickets Japan

49) Paleis van Versailles – Parijs (Versailles) – Frankrijk
Tuinen Paleis van Versailles

De tuin van dit paleis beslaat een oppervlakte van maar liefst 100 hectare, daar kun je wel in ronddwalen! In de tuin vind je ook een aantal fonteinen die destijds speciaal waren aangelegd voor de weelderige feesten van koning Lodewijk. Een groot deel van het paleis doet tegenwoordig dienst als museum en kun je de paleissfeer uit vervlogen tijden zelf ervaren en beleven!
Drukste periode: juni t/m augustus
Vliegtickets Parijs

48) Universal Studios – Hollywood – Verenigde Staten
Universal Studios Hollywood
De Universal Studios zijn één van de meest spectaculaire pretparken in Amerika. Complete sets uit Hollywood blockbusters zijn er nagebouwd waar fantastische shows worden gegeven of de fimbeleving wordt nagebootst via angstaanjagende attracties.
Drukste periode: juni t/m augustus
Vliegtickets Los Angeles

47) Bourbon Street – New Orleans – Verenigde Staten
Bourbon Street New Orleans
Waarschijnlijk de populairste straat in New Orleans! Je vindt hier een stuk historie terug van New Orleans en uiteraard vind je in deze straat leuke bars en restaurants. Eén keer per jaar vindt hier de Mardi Gras plaats, een groot feest met een parade.
Drukste periode: februari – maart (vanwege Mardi Gras)
Vliegtickets New Orleans

46) Metropolitan Museum of Art – New York – Verenigde Staten
metropolitan-museum-of-art-New-York
Het Metropolitan museum in New York is het grootste kunstmuseum ter wereld. Dit museum herbergt zo’n 2 miljoen kunstwerken waaronder vooral schilderijen en beeldhouwwerken vanuit alle windstreken. Daarnaast vind je er een collectie van muziekinstrumenten en kunstschatten.
Drukste periode: de weekenden en vakantie perioden in Amerika
Vliegtickets New York

45) Lincoln Memorial – Washington DC – Verenigde Staten
Lincoln-Memorial WashingtonDit gebouw bevindt zich aan het einde van de ‘National Mall’ in Washington. De ‘National Mall’ is het park tussen het Capitol en de Lincoln Memorial. Dit monument is gedenkmonument aan de vroegere Amerikaanse president Abraham Lincoln. Lincoln werd geprezen  om zijn leiderschap gedurende de Amerikaanse burgeroorlog, het moderniseren van de economie en de afschaffing van de slaverij. Het was tevens de eerste Amerikaanse president die tijdens het uitoefenen van zijn ambt werd vermoord.
Drukste periode: tussen maart en juni en september en november
Vliegtickets Washington

44) Universal Studios Florida – Orlando – Verenigde Staten
Universal Studios Florida in OrlandoHet zusje, of broertje, van de Universal Studios in Hollywood. Ook hier vind je de meest spannende attracties gerelateerd aan grote Hollywood films. Stap in een bootje en laat je verrassen door Jaws, hoewel de animators in het park dit uiteraard weten te voorkomen! En zo wacht er meer avontuur op je!
Drukste periode: van februari t/m maart, juni t/m augustus en Amerikaanse vakantieperioden
Vliegtickets Orlando

43) Lake Mead – Las Vegas – Verenigde Staten
Lake-Mead-Las-VegasMisschien een onbekende, echter dit meer is kunstmatig aangelegd en gevormd door de Hoover Dam en de Colorado rivier. Het ligt op 30 minuten rijden van Las Vegas en is daarmee dus een zeer belangrijk recreatiegebied voor de bezoekers en inwoners van Las Vegas. Er is strand, wildlife, en je kunt er uitstekend wandelen. Natuurlijk ontbreken de watersporten niet zoals kayaken en jetskiën. Ook kun je er boten huren.
Drukste periode: mei t/m september
Vliegtickets Las Vegas

42) Lotte World – Seoul – Zuid Korea
Lotte World SeoulLotte world is een groot amusement en entertainmentpark in Seoul. Hier vind je het grootste overdekte pretpark ter wereld. Daarnaast is er nog een outdoor pretpark op een kunstmatig aangelegd eiland (Magic Island). Hier vind je nog eens een groot bioscoopcomplex, sportfaciliteiten, een luxe hotel en een museum over de folklore van Korea.
Drukste periode: maart t/m mei en september t/m november
Vliegtickets Seoul

41) Disneyland -Hong Kong
Disneyland Hong KongDe populairste bezienswaardigheid van dit rijtje. Dit park is in 2,5 jaar gebouwd en staat op het Lantau eiland. Bij de bouw is rekening gehouden met Chinese tradities wat je ook door het park heen ziet. Uiteraard vind je hier bekende attracties zoals de Space Mountain, Main Street USA en natuurlijk It’s a small world!
Drukste periode: het hele jaar kan het er druk zijn, in de zomermaanden is het iets minder druk.
Vliegtickets Hong Kong

 

Naar de nummer 1

Naar de nummers 10 t/m 2

Naar de nummers 20 t/m 11

Naar de nummers 30 t/m 21

Naar de nummers 40 t/m 31

 

(bron: lovehomeswap.com)
Tags:

Laat een reactie achter

Top video : Aruba: One happy Island!

Like ons op facebook