Searching
Please wait

’s Werelds meest populairste bezienswaardigheden nr 40 t/m nr 31

Aug, 05 | Geen reacties | Tags:
Sydney Opera House in Sydney

Vraag je je wel eens af wat de meest bezochte of meest populairste bezienswaardigheden ter wereld zijn? Waar moet je naar toe om er over mee te kunnen praten? Wat dien je echt op je to-do lijstje te plaatsen als je gaat reizen of backpacken? We zetten de meest populairste bezienswaardigheden (op basis van jaarlijkse bezoekersaantallen) van alle reizigers op een rijtje.

De meest populairste bezienswaardigheden ter wereld nr 31 t/m nr 40

40) British Museum – Londen – Engeland
British museum LondenIn dit museum vind je een groot aantal uitzonderlijke kunstvoorwerpen van oude en hedendaagse beschavingen. De gehele verzamelingen kunstvoorwerpen is één van de grootste verzamelingen ter wereld. Je vindt er Griekse en Romeinse oudheden Egyptische reliëfs, sieraden, voorwerpen uit de brons- en steentijd en een enorme verzameling postzegels.
Drukste periode: december en van mei t/m september
Vliegtickets Londen

39) Everland – Yongin – Zuid Korea
Everland - Yongin - Zuid Korea
Everland is het grootste amusument en atractiepark in Zuid-Korea. Naast vele attracties vind je er ook een dierentuin en een waterpark. In het gedeelte European Adventures vind je restaurants in typische nagemaakte gebouwen uit diverse landen vanuit Europa, zoals je ziet op bovenstaande foto. Voor de achtbaan fans, er zijn 5 achtbanen in het park.
Drukste periode: van maart t/m mei en september t/m oktober
Vliegtickets Seoul

38) Eifel toren – Parijs – Frankrijk
De Eiffel toren in ParijsWie is er nog niet geweest of heeft de toren in het echt gezien? Met de lift kun je tot een hoogte komen van 275 meter. Als je daar staat heb je natuurlijk een fantastisch uitzich over Parijs. In stijl dineren kun je er ook nog. Op 125 meter hoogte ligt het restaurant Le Jules Verne dat 1 Michelin ster heeft. De Eiffel toren is geopend tot 23:00 uur, in de zomermaanden zelfs tot middernacht.
Drukste periode: juni t/m augustus
Vliegtickets Parijs

37) National Air & Space museum – Washington D.C. – Amerika
National Air and Space museum Washington
Het National Air and Space museum vind je aan de ‘Mall’ in Washington. In dit museum vind je de grootste collectie van vliegtuigen en ruimtevaartuigen. Je reist door de geschiedenis heen als je het museum bezoekt en je kunt zelfs een ruimtecapsule van de binnenkant bezoeken. Een dependance van het museum staat bij het internationale vliegveld van Washington. Hier vind je o.a. de Enola Gay bommenwerper, de spaceshuttle Discovery, een Concorde en nog zo’n 200 andere vliegtuigen.
Drukste periode: maart t/m juni en september t/m november
Vliegtickets Washington

36) Victoria Peak – Hong Kong – China/Hong Kong
Victoria Peak Hong KongVoor de mooiste uitzichten over Hong Kong ga je naar Victoria Peak, de hoogtste berg van het eiland. De berg is zo’n 550 meter hoog. Je kunt niet bij het topje van de berg komen, dat is namelijk afgesloten. Er bevindt zich echter wel een park waarvandaan je hele mooi uitzichten hebt over verschillende delen van Hong Kong. De leukste manier om naar de top te reizen is met de Peak Tram. Deze vertrekt vanaf St. John’s Cathedral.
Drukste periode: oktober t/m november, januari t/m februari en van april t/m mei
Vliegtickets Hong Kong

35) Ocean Park – Hong Kong – China / Hong Kong
Ocean Park in Hong KongHet Ocean Park in Hong Kong bestaat uit verschillende delen. Het park beschikt over een dierentuin, een oceanium en een groot attractiepark. Het park heeft 4 achtbanen en in het park wonen ook 2 panda’s. In het grote aquarium in het oceanium wonen maar liefst 5000 vissoorten.
Drukste periode: oktober t/m november, januari t/m februari en april t/m mei
Vliegtickets Hong Kong

34) Disney’s California Adventure – Anaheim (Los Angeles) – Amerika
Het Disney California Adventura Park in AnaheimDit park is onderdeel van het Disneyland Resort in Los Angeles. Het is gebouwd vanuit het oogpunt van de diverse landschappen in Californië. In het park worden de figuren van Disney en van de Pixar studio’s tot leven gebracht. De laatst toegevoegde attractie is Cars Land wat weer bestaat uit 3 attracties. Cars Land is voortgekomen uit de films Cars.
Drukste periode: tijdens de algemene Amerikaanse vakantieperioden
Vliegtickets Los Angeles

33) Islands of Adventure – Orlando – Amerika
Universals Islands of AdventureEén van de bekendste pretparken van de Universal Studios. In het park vind je verschillende themagebieden, zoals Marvel Super Hero Island gebaseerd op de helden Spiderman en de Hulk. Het meest aansprekende deel is ongetwijfeld Jurrasic Park. Naast attracties staat hier ook een museum over de films.
Drukste periode: februari t/m april, juni t/m augustus en de algemene Amerikaanse vakantieperiode
Vliegtickets Orlando

32) National museum of natural history – Washington D.C. – Amerika
National museum of history WashingtonDit natuurhistorisch museum ligt ook aan de ‘Mall’ in Washington. Hier vind je een enorme collectie van mineralen, gesteentes, dieren, fossielen, meteorieten. Ook dit museum, evenals het Air & Space museum, maakt onderdeel uit van het Smithsonian Instituut die meerdere musea beheert. In het museum werkt een grote groep aan wetenschappers aan de geschiedenis van de natuur.
Drukste periode: oktober t/m november, januari t/m februari en april t/m mei
Vliegtickets Washington

31) Sydney Opera House – Sydney – Australië
Sydney Opera House in SydneyAls je in Sydney bent geweest zul je dit bijzondere bouwwerk natuurlijk hebben gezien. De daken van dit gebouw zouden symbool staan voor de zeilen van grote schepen. Het gebouw is de thuisbasis van de Sydney Symphony. In het gebouw bevinden zich vele ruimtes waarvan de Concert Hall de grootste ruimte is met een capaciteit van 2679 plaatsen. Een absolute aanrader is de Backstage Tour voor een kijkje achter de schermen!
Drukste periode: januari t/m april en oktober t/m december
Vliegtickets Sydney

 

Naar de nummer 1

Naar de nummers 10 t/m 2

Naar de nummers 20 t/m 11

Naar de nummers 30 t/m 21

Naar de nummers 50 t/m 41

 

(bron: lovehomeswap.com)

Tags:

Laat een reactie achter

Top video : Aruba: One happy Island!

Like ons op facebook