Searching
Please wait

Rooftop bars waar je geweest moet zijn: New York – 230 Fifth

Jun, 20 | Geen reacties | Tags: , ,
Rooftop bar 230 Fifth - vliegticket New York

Rooftop bars worden zeer populair in de grote steden. Naast het feit dat je fantastische uitzichten hebt op de stad, kun je lekker genieten van een drankje in de open lucht en vaak van een heerlijk temperatuurtje. In de avonduren staat er vaak een DJ en zo sta je in één (of op) van de hot spots van de stad! Genieten van de sfeer, genieten van je drankje en natuurlijk maak je nog een paar prachtige foto’s om te delen op Facebook!

Deze rooftop bars zijn door ons persoonlijk bezocht en getest!

New York – 230 Fifth

Zonder meer één van de hipste hot spots van New York. Rooftop bar 230 Fifth is alles in één: een groot dakterras waar je heerlijk kunt loungen en chillen, een open air restaurant als je het bezoek wilt combineren met een diner en uiteraard een club! 230 Fifth staat voor het adres waar de rooftop bar gelegen is: inderdaad op nr. 230 van de 5th Avenue!

Rooftop bar 230 Fifth - vliegticket New York

Het uitzicht op de Empire State Building

Zodra je het dakterras op komt lopen zie je een oase aan groen, er staan veel planten en (palm)bomen wat de rooftop bar al een hele gezellige uitstraling geeft. Je kunt zitten in één van de vele zithoeken van houtjes stoeltjes en banken. Wat je direct opvalt en je ook niet kan ontgaan als je over het dakterras loopt is het prachtige uitzicht op de Empire State Building. Voor het maken van de mooiste foto’s van de Empire State building ga je gewoon op één van de bankjes staan. Rondom de railing van de rooftop bar staan grote plantenbakken, dus echt over de reling hangen om een dieptefoto te maken gaat je niet lukken.

De rooftop bar ligt aan de noordzijde van het gebouw, het zonlicht valt dus precies goed op de Empire State Building en de noordelijke skyline van Manhatten. Heb je genoeg foto’s gemaakt, dan is het tijd om naar de bar te gaan om een keuze te maken uit de vele cocktails, mojito’s of een caipirinha, een klassieke wijn of een koel biertje. Neem daarna lekker plaats in één van de zithoeken om genieten van het uitzicht en de relaxte sfeer.

Uiteraard klinkt over het gehele terras trendy muziek en er is zelfs een gedeelte waar je mag/kan roken.

230 Fifth is dagelijks geopend van 16:00 tot 04:00 uur. In de koelere periode staan er heaters op het dakterras.

Tips voor als je 230 Fifth gaat bezoeken:

– Het is aan te raden gepast gekleed te gaan. Casual kleding is toegestaan, maar je valt uit de toom als je te casual gekleed gaat
– Neem warme kleding mee als je ’s avonds gaat, het kan afkoelen
– 230 Fifth is vrij populair, dus ga niet te laat naar boven
– Vergeet je fototoestel niet!

Bekijk de prijzen van vliegtickets New York

 

Tags: , ,

Laat een reactie achter

Top video : Aruba: One happy Island!

Like ons op facebook