Searching
Please wait

Rooftop bars waar je geweest moet zijn: New York – Le Bain

Jun, 19 | Geen reacties | Tags: ,
Rooftop bar Le Bain - vliegticke New York

Rooftop bars worden zeer populair in de grote steden. Naast het feit dat je fantastische uitzichten hebt op de stad, kun je lekker genieten van een drankje in de open lucht en vaak van een heerlijk temperatuurtje. In de avonduren staat er vaak een DJ en zo sta je in één (of op) van de hot spots van de stad! Genieten van de sfeer, genieten van je drankje en natuurlijk maak je nog een paar prachtige foto’s om te delen op Facebook!

Deze rooftop bars zijn door ons persoonlijk bezocht en getest!

New York – Le Bain

Rooftop bar Le Bain vind je bovenop het dak van The Standard Hotel in het Meatpacking district in New York. Net zo bijzonder als de rooftop bar is de club die onder de rooftop bar is gelegen. Ook hiervandaan heb je fantastische uitzichten over New York. In deze club is zelfs een jacuzzi en er worden wel eens wilde feestjes gegeven.

Vanuit deze club loop je via de trap verder naar boven naar de rooftop bar. De hele vloer is bedekt met kunststof gras en je kunt lekker onderuit zakken in de stoeltjes die er staan. De sfeer is easy-going, geen luxe,  hoewel dat niet betekent dat de drankjes goedkoop zijn. De inrichting is ook, voor New Yorkse begrippen, aan de eenvoudige kant. De rooftop bar is gelegen aan de zuidkant van het hotel en dat geeft je werkelijk een fenomenaal uitzicht over de Hudson rivier,  zuidelijk Manhattan en de nieuwe Freedom Tower. De zon kun je er ook nog eens onder zien gaan, dus zet deze rooftop bar zeker op je to-do lijst als je een vliegticket New York boekt!

Rooftop bar New York Le Bain

Uitzicht vanaf de rooftop bar Le Bain in New York

Laat je reisgenoot alvast een plekje of stoelen uitzoeken, bestel jouw cocktail, biertje of wijntje aan de bar, sit back and relax! Uiteraard ontbreekt het niet aan lekkere trendy muziek en met het uitzicht wat je voor je hebt zou je bijna je slaapzak uitrollen om de nacht door te brengen!

Tips voor als je Le Bain gaat bezoeken:

–          Je gaat enorm veel spijt krijgen als je je fototoestel vergeet …
–          Er gelden geen kledingvoorschriften, je kunt ook in je casual dagoutfit en bijvoorbeeld op slippers naar boven
–          Neem, buiten het warme zomerseizoen om, warme kleding mee als je ’s avonds gaat, het kan afkoelen
–          Ga niet te laat naar boven, de rooftop bar is niet al te groot, dus de stoeltjes zijn vrij snel bezet.

Bekijk de prijzen van vliegtickets New York

Tags: ,

Laat een reactie achter

Top video : Aruba: One happy Island!

Like ons op facebook