Searching
Please wait

Rooftop bars waar je geweest moet zijn: Bangkok – The Skybar

Jun, 18 | 1 reactie | Tags: , ,
Skybar in Bangkok - vliegticket Bangkok

Rooftop bars worden zeer populair in de grote steden. Naast het feit dat je fantastische uitzichten hebt op de stad, kun je lekker genieten van een drankje in de open lucht en vaak van een heerlijk temperatuurtje. In de avonduren staat er vaak een DJ en zo sta je in één (of op) van de hot spots van de stad! Genieten van de sfeer, genieten van je drankje en natuurlijk maak je nog een paar prachtige foto’s om te delen op Facebook!

Deze rooftop bars zijn door ons persoonlijk bezocht en getest!

Bangkok – The SkyBar at Lebua

Skybar en restaurant Sirocco in rooftop bar BangkokDeze bar is zonder meer de hot spot qua rooftop bars in Bangkok. Zelfs de producers van The Hangover II waren zo onder de indruk van deze bar dat men hier een scene voor de film heeft opgenomen. The Skybar is gelegen op de 63e verdieping van de (Lebua) State Tower in Bangkok en is dagelijks geopend vanaf 18:00 uur tot 01:00 ’s nachts. Vanuit de lobby van het hotel gaan diverse liften direct naar de SkyBar

Naast de SkyBar is het openlucht restaurant Sirocco gelegen, dus je kunt ook nog eens genieten van een heerlijk diner (reserveren is aan te raden!). De Skybar is gelegen aan de rand van het gebouw wat je op deze wijze een spectaculair uitzicht biedt over Bangkok. Als je last hebt van hoogtevrees zul je het waarschijnlijk iets minder leuk vinden, maar gelukkig kun je dan aan de andere kant van de bar staan. De Skybar verandert continu van kleur wat de bar een magische uitstraling geeft tijdens de schemering en de nachtelijke uren. Je kunt kiezen uit vele overheerlijke en exotische cocktails, maar uiteraard kun je ook gewoon een wijntje of een biertje nuttigen. De prijzen van de dranken liggen op Nederlands niveau. Misschien aan de prijzige kant voor Thailand, maar je staat op een unieke locatie!

Indien het weer parten speelt kun je terecht in de bar binnen waar je nog steeds kunt genieten van de uitzichten.

Tips voor als je de Skybar in Bangkok gaat bezoeken:

– gepaste kleding is vereist. Ga dus niet in je korte broek of een te casual outfit, de toegang wordt je dan geweigerd
– bagage zoals rugzakken meenemen is niet toegestaan en kunnen ook niet in bewaring worden genomen
– fotograferen is niet overal gestaan, dus wees voorzichtig met wie en wat je fotografeert

Check de prijzen van alle vliegtickets Bangkok

 

Tags: , ,

Een reactie

  1. Annelies zegt:

    Prachtige plek, adembenemend uitzicht. Je moet netjes aangekleed zijn, geen slippers. De prijzen zijn hoog, leuk om een keer te doen!

Laat een reactie achter

Top video : Aruba: One happy Island!

Like ons op facebook