Searching
Please wait

Reisverslag rondreis Thailand deel 3-3 Avontuur in de jungle

Okt, 23 | Geen reacties |
blog_beeld-650x350_Hutje_Khoa_Sok

Wil je weten wat je allemaal kunt zien en beleven als je naar Thailand gaat? Lees dat het reisverslag (in drie delen) van Fleur en Brian die daar bijna een maand (!) hebben rondgetrokken en, zoals zij zelf zeggen, daar de vakantie van hun leven hadden! Fleur en Brian wonnen deze  vliegtickets naar Thailand,  door mee te doen aan de  Facebook actie  van  SchipholTickets.nl  en Etihad. Dit is deel 3 Avontuur in de jungle. Lees ook de reisverslagen van Fleur en Brian  deel 1 in Bangkok  en  deel 2 Beach, Relax, Party in Thailand.

Reisverslag rondreis Thailand deel 3-3 Avontuur in de jungle

5, 6, 7, 8 juni

Na het eiland zijn we weer verder getrokken en na een korte tussenstop in Surat Thani kwamen we aan in Khoa Sok. Dit was mijn persoonlijke favoriet van de hele vakantie. Het was een prachtige jungle. We hebben een tour geboekt en hiermee hebben we een deel van de jungle ontdekt en hebben we gelopen en gezwommen in grotten. Je moet wel een beetje tegen spinnen kunnen want de spinnen die daar zaten waren zo’n 12 centimeter doorsnede. Ook zagen we er wilde apen, kaketoes, uilen, sporen van beren, slangen en een hele hoop vleermuizen. Ook hebben we geslapen in de jungle. We zaten ‘in the middle of nowhere’ ergens in een hutje op het water waar je ook kon zwemmen. Dit was echt een geweldige ervaring. Eentje die ik zeker niet had willen missen op mijn vakantie in Thailand.

Uitzicht vanuit ons hutje in Khoa Sok

Uitzicht vanuit ons hutje in Khoa Sok

      Wandelen door de jungle                                                       Boottocht in Khoa Sok

Wandelen door de jungleBoottocht in Khoa Sok

9, 10, 11, 12, 13 juni

Deze tijd hebben we doorgebracht in een resort in Phuket. Hier hebben we lekker gerust aan het strand. Maar we hebben toch niet helemaal stil gezeten, want we hebben ook een kookles gevolgd. Erg leuk! Want het eten daar is zo ontzettend lekker. Verder hebben we daar nog een trip gemaakt naar de Phi Phi Islands. Dit zijn meerdere eilanden waarbij we hebben gesnorkeld, gezwommen en veel apen hebben gezien. Ook erg speciaal om mee te make

Monkey Beach, Phi Phi Islands                                                                       Koken op het resort in Phuket

 Monkey-Beach,-Phi-Phi-IslandsKoken-op-het-resort-in-Phuket                                

Viking cave, Phi Phi Islands

Viking-cave,-Phi-Phi-Islands

13 en 14 juni

Helaas was onze vakantie voorbij. We konden nog even genieten van de fijne vlucht van Etihad Airways maar toen was helaas de vakantie toch echt weer tot een einde gekomen. Maar wij durven zonder twijfel te zeggen dat dit veruit de mooiste vakantie is geweest van heel ons leven. Wat een ervaring was dit zeg! Daarom willen wij Etihad Airways en  SchipholTickets.nl  heel erg graag bedanken voor deze tickets. Zonder hen was deze geweldige vakantie voor ons niet mogelijk geweest.

Fleur en Brian

Lees ook het verhaal van Fleur en Brian’s reis  deel 1 in Bangkok  en  deel 2 Beach, Relax, Party in Thailand.

Laat een reactie achter

Top video : Aruba: One happy Island!

Like ons op facebook