Searching
Please wait

Reisverslag rondreis Thailand deel 2-3 Beach, Relax, Party

Okt, 23 | Geen reacties |
blog_beeld-650x350_Nuanyang

Wil je weten wat je allemaal kunt zien en beleven als je naar Thailand gaat? Lees dat het reisverslag (in drie delen) van Fleur en Brian die daar bijna een maand (!) hebben rondgetrokken en, zoals zij zelf zeggen, daar de vakantie van hun leven hadden! Fleur en Brian wonnen deze  vliegtickets naar Thailand,  door mee te doen aan de  Facebook actie  van  SchipholTickets.nl  en Etihad. Dit is deel 2 Beach, Relax, Party. Lees ook Fleur en Brian’s  avontuur in de Thaise jungle… en het  eerste deel in Bangkok.

Reisverslag rondreis Thailand deel 2-3 Beach, Relax, Party

27, 28 mei

Hierna zijn we vertrokken naar Hua Hin. Dit is een wat minder toeristisch dorpje in Thailand. In dit dorpje komen wat meer Thaise mensen die een dagje vrij hebben het strand bezoeken. Het was erg leuk om in een wat minder toeristisch gebied van Thailand te zijn. We zijn er naar wat marktjes geweest, hebben genoten van een Thaise massage (ook zeker aan te raden) en we hebben heerlijk aan het strand gelegen.

Ons guesthouse in Hua Hin

Ons guesthouse in Hua Hin

De zee in Hua Hin

blog_beeld-650x350_Zee_Hua_Hin

29, 30, 31 mei

Na nog een kleine tussenstop in Chumphon zijn we verder gereisd naar het eiland Koh Tao. Dit staat bekend om de mooie snorkelplekken. Op dit eiland hebben we een scooter gehuurd en we zijn heel het eiland over gereden om alle snorkelplekken uit te proberen. Wat een ervaring was dat. Echt geweldig om een keer zoiets mee te maken.

We zijn toen ook nog een dag naar het Nangyang eiland geweest! Ik heb nog nooit zo mooi gesnorkeld als dat ik daar heb gedaan! Dat was zeker één van de hoogtepunten van de vakantie en zeker een aanrader voor mensen die van plan zijn om naar Thailand te gaan.

Het strand van Koh Tao                                                                      Snorkelen in de Mae Haad Bay van Koh Tao

Het-strand-van-Koh-TaoSnorkelen-in-de-Mae-Haad-Bay-van-Koh-Tao

Snorkelen in de Shark Bay van Koh Tao                             Uitzicht vanaf Nuanyang eiland

Snorkelen-in-de-Shark-Bay-van-Koh-Taoblog_beeld-650x350_Nuanyang

1, 2, 3, 4 juni

Deze tijd hebben we doorgebracht op het eiland Koh Pha Ngan. Dit eiland staat bekend om de vele feesten voor jongeren. Ook hier hebben we een scooter gehuurd en hiermee hebben we het eiland verkend. Op 2 juni zijn we naar een jongerenfeest gegaan: De Full Moon Party. Dat was echt een hele leuke ervaring. Op dit eiland is feesten niet het enige wat je kunt doen. Je hebt er ook andere activiteiten, zoals bijvoorbeeld thaiboksen. Ook dit hebben we een keer geprobeerd. Nog wel van de voormalig wereldkampioen.

De full moon party

De full moon party beach

Lees verder over de reis van Fleur en Brian’s  avontuur in de Thaise jungle… en het  eerste deel in Bangkok.

Laat een reactie achter

Top video : Aruba: One happy Island!

Like ons op facebook