Searching
Please wait

Reisverslag rondreis Thailand deel 1-3 Bangkok

Okt, 23 | Geen reacties |
blog_beeld-650x350_Sunset

Wil je weten wat je allemaal kunt zien en beleven als je naar Thailand gaat? Lees dat het reisverslag (in drie delen) van Fleur en Brian die daar bijna een maand (!) hebben rondgetrokken en, zoals zij zelf zeggen, daar de vakantie van hun leven hadden! Fleur en Brian wonnen deze  vliegtickets naar Thailand,  door mee te doen aan de  Facebook actie  van  SchipholTickets.nl  en Etihad. Dit is deel 1 Bangkok. Lees ook het vervolg van de reis van Fleur en Brian,  deel 2 Beach, Relax, Party in Thailand  en  deel 3 Avontuur in de Thaise jungle.

Reisverslag rondreis Thailand deel 1-3 Bangkok

Het voelde zo onwerkelijk toen ik hoorde dat ik twee tickets naar Thailand had gewonnen. Ik kon het eerst niet geloven. Het klonk gewoon te toevallig. Pas toen ik de twee tickets voor de reis naar Thailand kreeg begon het een beetje tot mij door te dringen. Ik besloot om te gaan backpacken en een rondreis te gaan maken met mijn vriend. In totaal zijn we een kleine maand weg geweest. In die tijd hebben we zoveel gedaan. Veel te veel om alles in detail te beschrijven. Daarom pik ik de hoogtepunten van de reis uit.

21, 22, 23 mei

Ten eerste de vlucht. We vlogen met Etihad Airways. Wat een topservice was dat. We hebben ons erg vermaakt in het vliegtuig. Je kreeg er lekker te eten en iedereen had een eigen televisieschermpje wat de vlucht nog comfortabeler maakte. Toen kwamen we aan in Phuket waarna we meteen met de nachttrein doorreden naar Bangkok.

De vlucht met Etihad Airways                            Uitzicht vanuit het vliegtuig

Uitzicht-vanuit-het-vliegtuigDe vlucht met Etihad Airways

24, 25, 26, 27 mei

In Bangkok hebben we het keizerlijk paleis bezocht. Misschien kun je het beter een keizerlijke stad noemen. Het was enorm groot, en zeker ook erg mooi. Iedere tempel die er stond was weer net iets anders, maar ze waren allemaal even mooi.

Het keizerlijk paleis

het-Keizerlijk-paleis

’s Avonds konden we genieten van een drankje op de Khoa Sang Road. Dit is een uitgaansstraat in Bangkok waar je gezellig kan uitgaan en terassen.

Ook hebben we in Bangkok een excursie gedaan naar de Erawan Falls. Dit zijn prachtige watervallen in een National Park. In deze watervallen kan je zwemmen en van rotsen afspringen. Dit was zeker één van de hoogtepunten van de hele rondreis. Echt een aanrader voor als je ooit naar Thailand gaat.

De erawan falls

Erawan-Falls

Lees hier verder over het vervolg van de reis van Fleur en Brian,  Beach, Relax, Party in Thailand  en hun  Avontuur in de Thaise jungle.

Laat een reactie achter

Top video : Aruba: One happy Island!

Like ons op facebook