Searching
Please wait

Even naar Londen met Garuda Indonesia

Dec, 02 | Geen reacties | Tags: ,
Hyde Park in Londen

Je kent het wel, de winter komt eraan en je wilt nog net even voor de feestdagen er tussenuit. Londen is the place to be! Sinds kort kan je comfortabel en voordelig vliegen naar Londen. Garuda Indonesia vliegt er in 40 minuten naartoe. Met meer beenruimte en veel meer ruimbagage dan alle andere maatschappijen is het een ideale keuze. Niet geheel onbelangrijk, de tickets zijn ook nog eens leuk geprijsd!

business-class-Garuda-Indonesia-777

Business class Garuda Indonesia

Mocht je het dagje nog wat specialer willen maken, dan kan je er voor kiezen om een deel, zoals wij hebben ervaren, of alles in business class te vliegen. Een onbezorgd dagje Londen kan beginnen. De business class van Garuda Indonesia is werkelijk prachtig. Ruime stoelen, mooie indeling en een uitstekende service aan boord. Zodra je binnenkomt wordt er voor een drankje gezorgd zodat je niet lang hoeft te wachten tot het opstijgen. Binnen enkele minuten was het vliegtuig in de lucht en kwam er een lekkere en vers bereide garnalen salade tevoorschijn. Dit compleet met tafelkleed en bestek. Na het eten nog even kort plat op de full flat beds om de sterrenhemel in het plafond te bekijken. Wat een luxe!

taxi-londenEenmaal aangekomen op Londen Gatwick, nog even langs de kaart automaat om vervolgens in de Gatwick express te stappen. Londen centrum is vanaf hier al in 30 minuten met de trein te bereiken. Snel de spullen in het hotel brengen en meteen op onderzoek uit. Vanuit het hotel stonden we binnen een paar minuten in het immens grote Hyde park. Hier kan je heerlijk wandelen. Overal lopen eekhoorntjes en vliegen vogels. Heel Londen lijkt uitgelopen om te genieten van het droge en milde weer. Na een lange wandeling komen we aan bij onze bestemming Piccadilly circus. Overal lopen mensen, rijden dubbeldekkers en hangt verlichting. Heel veel verlichting. De kerstsfeer is duidelijk aanwezig. Wat een winkels met de mooiste mode. Ik heb mijn ogen uitgekeken.

Eerst maar eens een drankje en hapje eten. Natuurlijk valt de keuze op een Engelse pub, die mogelijkheid heb je namelijk niet dagelijks. Hier hebben we typische Engels fish and chips gegeten samen met een heerlijk biertje. Inmiddels is het al laat geworden en tijd om terug te gaan naar het hotel.

De volgende ochtend staat er een heerlijk ontbijt voor ons klaar. Hierna vertrekken we per taxi naar het treinstation. Terwijl we nog napraten is de trein al weer op Gatwick aangekomen. De terugreis gaan we in de economy class ervaren van Garuda Indonesia. Deze is verrassend ruim opgezet. Er is meer beenruimte dan bij de meeste toestellen. Ook op deze vlucht is er een versnapering en wat te drinken. Voordat we het doorhebben is de landing al weer ingezet en zijn we terug op Schiphol.

Lees ook het reisverslag Londen van collega Paula.

Bekijk alle vliegtickets Londen.

Ik kan niks anders zeggen dan een heerlijk dagje en een must voor je volgende reis.

Annelies – SchipholTickets.nl

 

Tags: ,

Laat een reactie achter

Top video : Aruba: One happy Island!

Like ons op facebook