Searching
Please wait

Burj Khalifa: The sky is the limit!

Jun, 18 | 1 reactie | Tags: , ,
Dubai fontein Burj Khalifa - Vliegticket Dubai

Zodra je een vliegticket Dubai hebt geboekt en arriveert op het vliegveld van Dubai, maak je al kennis met de luxe die de stad uitstraalt. Als je eenmaal buiten staat voel je de aangename warmte van het woestijnklimaat. De beste periode om naar Dubai te reizen is gedurende het winterseizoen. In het zomerseizoen kunnen de temperaturen wel eens oplopen tot zo’n 40 graden.

Burj Khalifa Dubai - Vliegticket Dubai

De Burj Khalifa in Dubai

Burj Khalifa

Het letterlijke en figuurlijke middelpunt van Dubai is de Burj Khalifa. Het is op dit moment met een hoogte van 829,8 meter het hoogste bouwwerk ter wereld. Met deze hoogte vestigt de Burj Khalifa een aantal records, zo vind je hier het hoogst gelegen observatiedek op 452 meter en het hoogst gelegen restaurant ter wereld in een toren op 442 meter. Dat is nog eens dineren in stijl! Verblijven in stijl kun je ook in de Burj Khalifa, in de toren is namelijk het Armani hotel gevestigd. De kamers zijn uiteraard volledig in de stijl van Armani ingericht en van veel luxe voorzien. Een aanrader is zeker om een nachtje in een suite te verblijven, het uitzicht vanuit je kamer is fenomenaal!

Wil je tijdens je verblijf in Dubai naar het observatiedek, dan raden we je aan het ticket van tevoren online te reserveren, je ontvangt dan bovendien korting op de toegangsprijs. Er worden namelijk per tijdstip een maximaal aantal bezoekers toegelaten en ter plaatse kunnen de wachttijden oplopen!

Dubai Mall

Rondom de Burj Khalifa vind je tevens de Dubai Mall, één van de grootste shoppingcentra ter wereld. Je kunt hier werkelijk eindeloos ronddwalen langs de vele galerijen en langs de meer dan 1200 winkels(!). In de Dubai Mall kun je ook het Dubai Aquarium en Underwater Zoo bezoeken, waaronder een gigantisch groot aquarium. Je kunt zelfs nog de schaatsen onderbinden en je uitleven op de kunstijsbaan!

De Burj Khalifa ligt aan een kunstmatig meer waarin de Dubai Fountain ligt, het grootste waterfontein systeem ter wereld. Elke avond, vanaf 18:00 uur vindt om het half uur de show plaats en die is zeer indrukwekkend.
Bekijk onderstaande video maar eens:

Bekijk de prijzen van vliegtickets Dubai

Tags: , ,

Een reactie

  1. Frans donselaar zegt:

    heel mooi zou het van dicht bij willen zien wie weet

Laat een reactie achter

Top video : Aruba: One happy Island!

Like ons op facebook